Bemutatkozás

Üdvözöllek Titeket!

Kanev Orsi vagyok esküvő-, és rendezvényszervező.

12-13 évvel ezelőtt, még a Budapesti Gazdasági Főiskola Külker karán, marketing szakon koptattam a padokat, álmodtam egy nagyot: szeretnék esküvőszervező lenni. Hogy hogyan jött a gondolat, már nem emlékszem – akkor még Magyarországon nem is volt ez elterjedt szakma. Belevágtam hát, elvégeztem egy szaktanfolyamot. Aztán az élet úgy adta, hogy a fősuli elvégzése után, kipróbálhattam egy mozgalmas és pörgő ügynökségi létet is: éveken keresztül multinacionális cégek rendezvényeit szervezhettem a nagy gálavacsorákon át a csapatépítő tréningekig. Izgalom, nyüzsgés ,és stressz jellemezte ezeket az éveimet, de nagyon sokat tanultam. Tanultam az ügyfelekről, az emberekről, a kérésekről, megoldhatatlannak tűnő kívánságokról és nem utolsó sorban a határidőkről. Természetesen e munkák mellette nyaranta szerveztem az esküvőket is, ahol kiteljesedhettem, még több tapasztalatot szereztem és élhettem az álmomnak: kedves fiataloknak segíthettem, hogy gyönyörű és egyben csodálatos napjuk legyen a saját esküvőjük. Most már teljes erővel arra összpontosítok, hogy minél több álom válhasson valóra a segítségemmel.
Mindig is úgy gondoltam, hogy a szervezés minden fázisa nem tanulható. Ez vagy a véredben van, zsigerből jön, hogy jól kommunikálsz az emberekkel, átlátod a feladatok halmazát, tudod, mit, mi után csinálj, egy galiba esetén elég gyorsan vág az eszed, hogy megold, vagy tényleg nem érdemes ezzel foglalkozni. Ezen a pályán maradtam, és az évek igazolnak is.😊

Kanev Orsi

Nekem minden esküvő más. Hiszen mindenki más, és amikor két ember köti össze az életét, megduplázódik a MÁS fogalma is. Nem lehet egy kaptafára felépíteni egy esküvőt, nem lehet ugyanazokkal a szolgáltatókkal megszervezni minden egyes nagy napot. Ezért is tartom nagyon lényegesnek, hogy megismerjem a párokat, hogy tudjam az igényeiket, lássam magam előtt az elképzeléseiket. Fontos, hogy számos szolgáltatót ismerjek, hogy a minden igényre a legmegfelelőbbet ajánlhassam. Közösen alkothassunk egy maradandó élményt, melyet az ifjú pár valóban magáénak érez és amelyet minden meghívott még sokáig így emleget: milyen jó is volt.
Munkám során annyi köszönetet és mosolyt kapok a pároktól, sőt a családtagoktól is, hogy az a legnagyobb öröm számomra az esküvő napján. Még mindig el tudok érzékenyülni egy-egy fogadalomtétel szövege hallatán, vagy amikor a nevemet meghallom, köszönetet kapva a nagy nyilvánosság előtt. Mindig úgy érzem, erre nincs is szükség, hiszen nekem ez a munkám. És azt hiszem nem is kell többet bizonygatnom, miért szeretek esküvőszervezéssel foglalkozni: mert hozzájárulok az álmok megvalósításhoz és valóban Csodálatos Napot alkotok.

Készen álltok? Beszélgessünk!