Rólam mondták

Eszter és Laci
„Mikor Orsival először találkoztunk, ő volt az első, aki nem nézett teljesen őrültnek minket. Ugyanis azzal kerestük meg, hogy szeretnénk öt hét alatt a semmiből megszervezni az esküvőnk, mert külföldre költözünk és legközelebb már csak a lagzinkra mennénk haza. És igen, Orsi nemcsak megtalálta nekünk rövid idő alatt a számunkra tökéletes helyszínt, de mindenben segített, így nem éreztük magunkat elveszve a szolgáltatók kavalkádjában. Előtte tényleg nincs akadály és nem ismer lehetetlent. Közvetlen, ötletekben gazdag és ha kell, kemény: végig úgy éreztük, hogy mint egy barát segít nekünk és a mi érdekeinket tartja szem előtt.
Az esküvőn tényleg semmire nem volt gondunk, hála Orsinak, meg tudtuk élni a napot és gondtalanul örülhettünk a családunkkal, barátainkkal.
Természetesen ajánljuk Orsit, de ezek csak szavak. Személyes találkozó után bárki megérti, miért Orsira bíztuk életünk legfontosabb napját, s hogy lehet, hogy a magamfajta, elején szkeptikus férfi is hálálkodva köszönte meg Orsinak, hogy mennyi mindent tett értünk, Nélküle biztos nem lett volna álmaink esküvője. ”
– Eszter és Laci
„Nos hol is kezdjem... Mi első körben úgy gondoltuk, hogy magunk szervezzük meg az esküvőnket. Azt hittük, hogy simán menni fog munka mellett, mindenfelé tapasztalat nélkül. Orsi pont jókor érkezett, amikor épp elvesztünk az ajánlatok tengerében. Egy barátunk ajánlotta őt, amiért azóta is hálásak vagyunk. 💟 már az első találkozás alkalmával tudtam, hogy attól kezdve minden rendben lesz. Elmondtuk mit szeretnénk és Orsi azonnal tudta hogy kihez kell fordulnia, hol találhatóak meg azok az anyagok, szolgáltatók, egyéb dolgok ami az álom esküvőnkhöz kell. Egyből tudta mire gondolunk. Mindent, de mindent meg tudott szerezni, amit csak a szánkon kiejtettünk. És bevallom volt olyan ami nagyon nem volt egyszerű tétel. Sorry Orsi :) Végig ott volt velünk, a szervezés és az esküvő alatt, sőt még utána is. Minden problémát megoldott, volt pár olyan is, amiről ott nem szereztünk tudomást, csak később hallottunk róla, sok stressztől megszabadítva minket. Kiállt értünk minden helyzetben, kiharcolta a legjobb árakat, sőt az esküvő után is segített egy reklamációban. A szakmai hozzáértése megkérdőjelezhetetlen, de van még egy dolog ami szerintem különlegessé teszi őt az esküvőszervezők között, ez pedig Orsi személyisége, ami csodálatos! Vidám, humoros, laza, jó fej csaj! Mindig megtudott nyugtatni, még a legnagyobb pánikroham közepén is. Az esküvő előtt és közben is. Egyszóval Orsi! Nagyon köszönöm, hogy megismerhettelek, és hogy segítettél nekünk megvalósítani azt amit elképzeltünk. Felejthetetlen volt ez a nap tényleg! Szeretünk nagyon! ”
– Zsu és Szabi
Zsu és Szabi
Melinda és Norbi
„Az esküvőnket nem szerettük volna túlszervezni, egyszerűre és nagyszerűre vágytunk, olyanra ahol mi, a családunk és a barátaink is jól érzik magukat. Az első perctől kezdve tudtuk, hogy Orsi lesz a mi emberünk. Úgy éreztük magunkat, mintha mi is vendégek lennénk, mert semmi miatt nem kellett aggódnunk.
Megfizethetetlen, hogy a legszebb pillanatokban nem kell paráznod rajta, hogy mi következik a forgatókönyvben 🙂
Tiszta szívből ajánljuk mindenkinek.”
– Melinda és Norbi
„Nagyon sok köszönettel tartozom és óriási szerencsében van részem,hogy ilyen CSODÁLATOS szomszédokkal lettem megáldva <3 :) a tökéletes esküvőnk minden fontos momentumát és apró részleteit köszönhetem Orsinak. Bármi ötletem támadt (ami nekem lehetetlennek tűnt ) mindent megvalósított és hála neki úgy történt minden, ahogy ezt kislányként megálmodtam! A név nem véletlen, mert miatta lett CSODÁLATOS a mi nagy napunk, és ezer köszönet neki egy életen át. <3”
– Szasza és Reno
Szasza és Reno
Rita és Attila
„Mi úgy döntöttünk, hogy magunk szervezzük meg az esküvőnket, jártuk lelkesen a helyszíneket, kértük be az ajánlatokat, és már szinte minden megvolt, amikor találkoztam Orsival. Egy csodálatos személyiség, tele élettel és lendülettel! És végtelenül hálás vagyok, amiért egy "egyszerű" tanácsadásra is nyitott volt. Nagyon gyakorlatias tanácsokat kaptam Tőle, ami hozzájárult, hogy minden gördülékenyen menjen a Nagy Napunkon. Szerencsés az a pár, akinek Orsi bármilyen formában is hozzájárul az esküvőjéhez. Köszönjük!”
– Rita és Attila
„Szóval nem is tudom, hol kezdjem...Egy biztos: Orsit mindenkinek csak ajánlani tudjuk!! Ha ő nem lett volna, akkor talán még most sem lennénk házasok (nem lett volna rá időnk:)). Igazából pont azt kaptuk, amit szerettünk volna ( sőt, még annál is többet) , hogy minden felesleges aggodalmat és tehert levegyen a vállunkról, így békében és ugyanolyan erős szeretetben állhassunk a nagy napon az anyakönyvvezető elé :). Így is történt. Egyszóval NAGYON NAGYON köszönünk mindent!!! Köszönjük , hogy ilyen varázslatossá tetted ezt a napot számunkra és, hogy ezzel a szép, közös emlékeink száma tovább bővülhetett. <3 ”
– Rita és Laci
Rita és Laci
Réka és Imi
„Őszinte leszek, Orsi nélkül rémálom lett volna a szervezés és a lebonyolítás is. A tapasztalata, segítőkészsége és kapcsolatrendszere eszméletlen sokat segített az egyébként sem egyszerű helyzetünkön, mivel mi Ausztráliából próbáltunk szervezkedni, amiben az a röpke 8 óra időeltolódás sem segített :)

Orsi olyan dolgokra hívta fel a figyelmünket, amire mi nem is gondoltunk vagy apróságnak tűnt, de mégis sokat számított a nagy napon. A szervezés 0. napjától a lagzi végéig 100%-ban ott volt velünk/mellettünk, rengeteg támogatást kaptunk tőle amikor már éreztük, hogy szakadna a cérna, hisz mindannyian tudjuk, hogy ilyenkor próbáljuk az egész vendégsereget boldoggá tenni, de ilyenkor tényleg rohan az idő.:)
Borzasztóan hálásak vagyunk Orsinak a rengeteg segítségért, beleértve az utolsó pillanatban szerzett egyforma székeket vagy a gyűrűpárnát, amit elfelejtettünk magunkkal hozni és ő csak úgy előkapta a kocsijából, mintha előre tudta volna, hogy ez lesz :)

Orsit meleg szívvel és bátran ajánlom mindenkinek, nála nincs lehetetlen vagy utolsó pillanat, minden helyzetből a maximumot hozza ki.
Köszönjük még egyszer itt is Orsi :)”
– Réka és Imi
„Mi csak azt nem tudjuk elképzelni, hogy lehet, hogy valakinek nem az Orsi szervezi esküvőjét!? Nekünk olyan volt, mintha egy barátunkkal csináltuk volna végig :)! Megbízható, profi, barátságos, figyelmes, szerintem minden jegyespárnak kell egy Orsi!!! ”
– Anna és Andris
Anna és Andris
Gabi és Peti
„Csillagos ötös! Orsi nagyon kedves, pontos és megbízható. Nélküle biztos hogy kevésbé lett volna csodás a csodás nap, amit segített megvalósítani. Egyáltalán nem standard kéréseinkkel is teljesen rendben volt, és maximális partner volt az ötleteink megvalósításában. Mindig mindenkit, beleértve minket is ügyesen terelt a jó irányba. Neki hála fantasztikus és feledhetetlen bulink volt!”
– Gabi és Peti
„Orsi a leges-legjobb esküvőszervező! Életünk egyik legjobb döntése volt, hogy őt választottunk esküvőszerzőnknek. Nagyon kedves, segítőkész és végtelenül türelmes! Mindenből a maximumot hozta ki! Orsi, mégegyszer köszönjük!”
– Livi és Tomi
Livi és Tomi
Vivi és Dávid
„Volt egy elképzelésem milyennek szeretném majd az esküvőnket és szerencsére a férjem is elég kreatív. Az volt a cél, hogy a legkreatívabb esküvőszervezőt találjuk meg, aki minden elképzelésünket megvalósítja. Nem is kívánhattunk volna jobbat Orsinál! Fiatal, lendületes, vicces, kreatív, kedves, jóindulatú, tapasztalt - PROFI !! Talán meglepődött a kérésünkön miszerint paintballos, terepmintás dekorációt álmodtunk meg, de minden utunkba kerülő akadályt olyan könnyedséggel megoldott, hogy csak lestem. Mikor én már pánikoltam Ő higgadt maradt és nyugtatott, hogy csak magammal foglalkozzak Ő kézben tartja a dolgokat. Az első pillanattól kezdve az volt az érzésem vele kapcsolatban, hogy egy nagyon jó barátnő, aki mellettem áll. Ma sem választanánk más esküvőszervezőt csakis ŐT! Köszönjük Orsi, hogy megalkottad nekünk a legcsodálatosabb esküvőt! 😗”
– Vivi és Dávid
„Az esküvőszervezésnek úgy indultunk neki, hogy az egész eseménybe egy dolog zavart minket; mindenki minket fog bámulni…
Hosszas beszélgetés után Orsi hamar rájött, hogy számunkra mit is jelent a bámulástól való rettegés és mi a koncepciónk. De ahogy ilyenkor lenni szokott éles ellentéte lett a végeredmény, hiszen feloldódtunk.

Nagyon hálásak vagyunk, hogy élvezni tudtuk minden pillanatot (szervezés, készülődés, szertartás, buli.)

Szakmánkat tekintve hasonló területről jöttünk, és egy percig nem bánjuk hogy kiadtuk a kezünkből az "irányítást".
Orsi vidám ám határozott személyisége megnyugtatott minket és tudtuk jó kezekben vagyunk.
Jól előkészített és megszervezett esküvőnk volt, kellőképpen spontán és felszabadult.
Szóval nagyon KÖSZÖNET Orsinak a Csodálatos Napunkért és a feledhetetlen pillanatokért <3”
– Niki és Gábor
Niki és Gábor
Lilla és Marci
„Az előkészületek során nagyon sok segítséget kaptunk Orsitól. Amikor elvesztünk a részletekben és már nem tudtuk merre van az előre, kétségbeesve akkor kerestük fel, hogy a segítségét kérjük, hogy tisztán lássunk a káoszban.

Két találkozás és pár óra beszélgetés után egy remek menetrendet rakott össze nekünk és általa találtuk meg a hozzánk illő CM-et is, akiért külön köszönettel tartozunk neki! Csak ajánlani tudjuk mindenkinek Orsit!”
– Lilla és Marci
„Orsit egy olyan kedves ismerősöm ajánlotta, akinek pont olyan laza esküvője volt, mint amilyet mi szerettünk volna.
Már az első találkozásnál egyértelmű volt, hogy Orsinak mélyreható ismerete van a piacról, a beszállítókról, jó kezekben vagyunk nála szakmailag. Különösen tetszett, hogy bármilyen kis apró ötletünkért velünk lelkesedett és mindig azon forogtak a kerek, hogy hogyan tudjuk azokat megvalósítani.
Esküvőnk napján Orsi kezében futott össze minden szál, nekünk egy dolgunk volt: megélni a pillanatot és jól érezni magunkat.
Azóta is azt hallgatjuk a násznéptől: ez volt életünk egyik legjobb bulija! 😁 Nagyon köszönjük Orsi!
Jutka&Józsi”
– Jutka és Józsi
Jutka és Józsi
Betti és Tomi
„Orsinál nincs jobb! 😉 Ahogy a neve is elárulja valóban csodálatos esküvőt szervezett Nekünk, nagyon hálásak vagyunk mindenért! Minket a sors hozott össze, ennek így kellett történnie. 🙈 Mindig mindenre talált megoldást és látszik, hogy teljes szívből csinálja, odafigyel az apróbb részletekre is 😊 Bátran fogom ajánlani mindenkinek, még egyszer köszönjük! ❤️😘 Betti&Tomi”
– Betti és Tomi
„Az esküvőről sokaknak az jut az eszébe: tökéletes nap legyen, minden a forgatókönyv szerint menjen, izgalom a tetőfokon, mindenki minket néz… szóval egy tökéletes alkalom melyhez egy tökéletes szervező kell. Orsi maga a tökéletes szervező. Mindent kézben tart, előkészít, javaslatot tesz több variációra, irányítja az egész stábot. Nekünk egy csodálatos és gyönyörű esküvőt szervezett, melyért örökre hálásak leszünk. Mindenkinek csak ajánlani tudjuk a nagy naphoz.
Köszönjük: Csilla & Gergő”
– Csilla és Gergő
Csilla és Gergő
Somogyi Orsolya
„Orsit csak ajánlani tudom. 3 napos céges regionális meetinget szervezett nekünk, a szállástól kezdve a csapat építőn keresztül az éttermi vacsorákig.
Szuper munkát végzett. Egyedi ötleteinek köszönhetően egy szuper és emlékezetes 3 napos rendezvényünk volt.
A Trabis városnézés pedig maradandó élményt nyújtott a résztvevőknek, vagy azért mert fiatalkori élményeket elevenített fel bennük, vagy pedig mert az ő országaikban Trabant nem volt népautó. Ez is Orsi ötlete volt.
Mindenben segített, az ajánlat bekéréstől kezdve az elszámolás leellenőrzéséig.
A helyszíneket előre leellenőrizte, az események kezdetén mindig ott volt, biztosítva, hogy minden rendben menjen.
Orsival a kommunikáció gyors, egyszerű és problémamentes volt.
Ahogy ez lenni szokott ilyen nagy volumenű rendezvényeken, voltak utolsó pillanatban történő változtatás, de ezeket is probléma nélkül és gyorsan megoldotta.
Tényleg csak ajánlani tudom nagyobb céges rendezvények leszervezéséhez is!”
Köszönöm:
Orsolya Somogyi
ALIAXIS - Marketing & Commercial Excellence Director
Eastern Europe”
– Somogyi Orsolya
„Nehezen szedjük össze a szavakat, mert szavakkal ki sem lehet fejteni, hogy mennyire Tökéletes volt a mi Csodálatos napunk! <3
Mivel mi Németországban lakunk, ezért Orsit Skypon ismertük meg, akit egy kedves ismerősöm ajánlott nekünk. Az első pillanatban éreztük, hogy Ő kell nekünk.
Izgatottan vártunk, hogy elkezdődjön a szervezés. Orsi számára nem létezett lehetetlen, bármit amit kitaláltunk azonnal elkezdett intézni. Eközben pedig odafigyelt a költségvetésünkre, hisz egy esküvő során könnyen elszáll az emberrel a ló, ha valaki nem figyel rá :D
Végig kézben tartotta azt is, hogy épp amikor otthon vagyunk mindenkivel sikerüljön találkoznunk, ilyenkor pl.: dekorossal találkoztunk, tortát kóstolnunk stb. Ez sem jelentett egy percig sem gondot!
Rengeteg különféle ajánlatot kaptunk a különböző szolgáltatókra, amiket persze Orsi úgy válogatott, hogy hozzánk passzoljanak. Így egy találkozó alkalmával sem éreztük, hogy nem szeretnénk az adott szolgáltatót, mert illettek hozzánk.
Sikerült a végén a számunkra tökéletes csapatot összehozni. Imádtunk mindenkit és mindennel nagyon meg voltunk elégedve! A szervezés során Orsi több lett nekünk, mint egy szolgáltató, egy barátra leltünk akivel szívesen megosztottuk életünk pillanatait:) <3
Aztán eljött a nagy nap... izgalommal vártuk ,hogy mi fog történni, milyen lesz, stb. Reggel felébredve azon gondolkodtunk, hogy vajon milyen teendőnk van még...aztán megérkezett Orsi délelőtt és azt mondta: "Ti csak dőljetek hátra és élvezzétek ezt a napot, mert ez a ti napotok!"
Szinte hihetetlen, de annyira nem kellett semmivel foglalkoznunk aznap csak azzal, hogy jól érezzük magunkat, hogy még a szobakártyánk is Orsinál volt, hogy el ne veszítsük :D Életünk egyik legjobb döntése volt, hogy Orsit választottuk!! Ha bármit újra csinálhatnánk akkor sem csinálnánk semmit máshogy!!!
Örökké hálásak leszünk Orsinak, mert tényleg felejthetetlen napot varázsolt nekünk és a családunknak!! Természetesen a kapcsolatot tovább is tartjuk <3”
– Detty és Geri
Detty és Geri
Barbi és Gábor
„Gábor:
Összefoglalva, bármi lesz, az aranylakodalmunkat Orsi szervezi :)”
– Barbi és Gábor
„Orsival korábban is számos rendezvényen, esküvőn dolgoztunk együtt, ezért nem volt meglepő, hogy Ő mindig 120%-on pörög, laza, lelkes és nagyon profi.

Amikor eljegyeztük egymást Adrival, Orsi volt az első, akihez fordultunk. Ő néhány napon belül megtalálta nekünk álmaink helyszínét, amit azon a hétvégén közösen megnéztünk és helyben le is foglaltuk ☺ (Orsi szerint igazán nézhettünk volna még párat, de ha egyszer a legelsőnél tudod, hogy megvan, akkor kár tovább keresni ☺)

A legfontosabb dolgok néhány héten belül megvoltak, ezért még furcsa is volt, hogy hogy tudnak mások annyi időt tölteni a szervezéssel…☺ Közben „csak” annyi történt velünk, hogy Orsi:
1, azonnal ráérzett, hogy mire vágyunk, ezért csak olyanokat javasolt amire illett is hozzánk
2, csak olyan szolgáltatókat ajánlott (mindenből legalább ötöt), akik már bizonyítottak, ráértek aznap és illeszkedtek az elképzeléseinkhez.
Orsi mindenről tudja, hogy hol lehet beszerezni, kihez érdemes fordulni, hol lehet olcsóbban megtalálni, hogy mire mennyi idő kell, hogy hol lesznek a buktatók.
Tipp: hallgassatok rá már az elején, mert a végén úgyis kiderül, hogy Ő tudta jól… ☺

Az esküvő előtti éjjel az égiek egy apokaliptikus viharral jelezték, hogy a tervezett szabadtéri ceremóniát és bulit azért ne vegyük annyira biztosra. Pár órával az esemény előtt Orsi átszervezte az egészet eső kompatibilisre, írt egy új ültetési rendet a megváltozott helyszín miatt, a háttérben elintézett pár tucat dolgot (amiről ott még nem is tudtunk), majd szikrázó napsütést kért fentről ☺
Nekünk csak végig mosolyognunk kellett (ez jól ment), semmire nem volt gondunk a már szikrázó napsütésben :)
Felejthetetlen, Csodálatos nap volt nekünk ☺
Orsi, rettentő hálásak vagyunk, hogy segítettél ☺”
– Adri és Bálint
Adri és Bálint

Készen álltok? Beszélgessünk!